Nemzetközileg elismert Microsoft minősített szakértők: MCSD, MCPD, MCAD, MCDBA, MCSE, MCTS, MCP. 15 év tapasztalat. Sikeres projektek sora a banki, multi, állami és kkv szférában.
.Net fejlesztés. Vizsgázott szakértőktől. Garanciával.
Bernáth Attila, ügyvezető

Csatlakozz a csapatunkhoz!

 • Több tíz MCP vizsga
 • MCAD, MCPD, MCSD, MCDBA, MCSE szakértők.
 • 15 éves rendszermérnöki és fejlesztői tapasztalat.
 • Sikeres projektek és elégedett ügyfelek sora a banki, multi, állami és kkv szférában.

Szeretnél MCP, MCTS vagy MCPD lenni?

Mi segítünk megvalósítani. Elérhetõvé tesszük számodra a megfelelõ szakkönyveket, támogatunk a tanulásban és kifizetjük a vizsgáidat. Ha kevés tapasztalatod van, vagy teljesen kezdõ vagy, akkor is jelentkezz bátran!

Ha nem tudod, miért érdemes ezeket a Microsoft minõsítéseket megszerezned, itt tájékozódhatsz:

http://www.microsoft.com/learning/mcp

Mi fog történni, ha jelentkezel?

 1. A beérkezett jelentkezések közül kiszûrjük azokat, amelyek nem felelnek meg az alapvetõ elvárásainknak
 2. Telefonon vagy e-mailben megkeresünk, és további részleteket tisztázunk, kérdéseket teszünk fel
 3. Ha az elõzõ kör után is bennmaradsz, akkor személyesen is találkozunk, és elbeszélgetünk
 4. Ez után eldöntjük, hogy kikkel szeretnénk együttmûködni, és kölcsönös szimpátia esetén meghatározzuk a célokat, megtervezzük azok elérésének módját, és megegyezünk a feltételekrõl
 5. Rendelkezésedre bocsájtjuk a tanulnivalókat, a szintednek megfelelõ feladatokat adunk számodra, amelyeket azután megbeszélhetsz a tapasztaltabb fejlesztõkkel
 6. Pár hét „próbaidõ” után megvizsgáljuk, hogy mûködik-e az együttmûködésünk, és döntünk a továbbiakról
 7. Ha eléred a megfelelõ tudásszintet, akkor támogatjuk a vizsgáidat, és gyakornoki vagy munka lehetõséget biztosítunk számodra

Mit alapján fogjuk eldönteni, hogy együttmûködünk-e veled?

A kiválasztás és az együttmûködésünk során is rendszeresen vizsgálni fogjuk, hogy milyen csapattárs vagy, milyen a hozzáállásod, és milyen eredményeket produkálsz. Ha nem illesz a csapatunkba emberileg, vagy nem tudod hozni az elvárt eredményeket, akkor sajnos el fognak válni útjaink.

Kik vagyunk?

Jelenleg egy kicsi, néhány fõs cég vagyunk, és bővülni szeretnénk. Főleg egyedi .NET fejlesztéssel foglalkozunk. A munkavégzés legtöbbször az ügyfeleknél történik, tehát projektenként változó.

Szeretnénk csapatunkat bõvíteni olyan sikerorientált emberekkel, akiket érdekelnek a változatos fejlesztési projektek, szeretnének nemzetközileg is elismert Microsoft szakértõkké válni, és szeretnének olyan termékek vagy szolgáltatások megvalósításában részt venni, amivel sok ember és vállalkozás munkáját megkönnyítik, és amire büszkék lehetnek.

Később, ha nagyobbá válunk, cégünk vezetõi rétegét az arra alkalmas legjobb kollégák közül tervezzük kialakítani.

Milyen feladataid lesznek?

Az elsõ hetekben otthon, önállóan fogsz tanulni iránymutatásunk szerint: szakkönyveket, szakweblapok írásait fogod olvasni, és az azokban lévõ példákat kipróbálni. TFS, ASP.NET MVC, MSSQL, C#, AJAX, JavaScript, CSS, HTML témában elsõsorban. A tanulnivalót a piaci elvárások alapján folyamatosan biztosítjuk számodra a késõbbiek folyamán is.

Néhány hét után, ha már az alapokat elolvastad, egy példa projekt keretében kapsz feladatokat: új funkció implementálása, bug javítás, change request, tesztelés, stb.. Szintén otthonról, a TFS-t használva tudsz dolgozni. Skype-on, MSN-en kommunikálva a tapasztaltabb fejlesztõkkel, megbeszélitek a megoldásokat. Ha jól teljesítesz, gyakornoki lehetőséget ajánlunk fel számodra.

Ha ezután úgy gondoljuk, hogy már egy vezető fejlesztő mellett éles projekten is tudsz dolgozni, akkor junior fejlesztői munkát ajánlunk számodra:

Ha már jól megy az önálló munka a fejlesztés területén, egyszerûbb tervezési feladatokat is kaphatsz. Ahogy egyre több lesz a tapasztalatod, előbb-utóbb expert, senior, de akár vezető fejlesztő, tervező is válhat belőled.

Később, ha a növekedésünk megkívánja, akkor akár vezetõi szerepet kaphatsz a cégünkben a fejlesztés területén.

Milyen eredményeket várunk tõled?

Az elsõ hetekben azt várjuk tõled, hogy tedd oda magad, rágd át magad több szakkönyvön, próbálgasd ki a tanultakat. Mindezt alapvetõen önállóan. Naponta írj jelentést, hogy mit haladtál aznap, hogy tudjuk, hol tartasz.

Minél hamarabb el kell sajátítanod a TFS használatát. Azon keresztül fogsz ugyanis feladatokat kapni és megoldani. A feladatokat meg kell becsülnöd, mikorra tudod megcsinálni, és ettõl a becsléstõl nem szabad jelentõsen eltérned. Munkavégzésednek precíznek kell lennie, minél kevesebb hibát szabad benne hagynod, és le kell elsõ szinten tesztelned a mûködést. Ezeken a területeken fejlõdést kell felmutatnod.

Később már nagyobb feladatok esetében is az elõzõeket várjuk tõled. Valamint az ügyfeleknél is bizonyítanod kell, hogy lehet rád számítani. Junior fejlesztőként MCP vizsgát kell tenned.

1-2 év után már szinte önállóan, nagyon kevés ellenõrzéssel és problémával kell tudnod dolgoznod, ügyfélnél is. Expert fejlesztőként MCTS minõsítést kell szerezned.

3-4 év után már egy-egy projektért, és a kezdõ kollégák fejlõdéséért, munkavégzéséért is felelõsséget kell vállalnod. Senior vagy vezető fejlesztőként MCPD minõsítést kell szerezned.

5-6 év után akár vezetõi feladatokat is kaphatsz: pl. te dolgozod ki egy üzletág stratégiáját, te felelsz annak eredményességéért, és azért, hogy a projektek határidõre, költségkereteken belül, jó minõségben megvalósuljanak.

Hogyan értékeljük a munkádat?

A teljesítményedet az eredményességeddel mérjük.

 • mennyire járultál hozzá a cég céljainak eléréséhez
 • elérted-e a számodra kitûzött célokat
 • milyen gyorsan fejlõdsz
 • teljesíted-e a határidõket
 • mennyi hiba van a munkádban
 • mennyi ellenõrzést igényelsz
 • mennyire vagy önálló
 • mennyire elégedettek veled az ügyfelek és a csapat
 • milyen a hozzáállásod
 • mennyi probléma van veled

Fejlõdési lehetõségek

Biztosítunk idõt és lehetõségeket a fejlõdésedre, mert ez a cégünk egyik mozgatórugója.

 • szakmai anyagok, könyvek, e-book-ok
 • belsõ képzés
 • a szintednek megfelelõ kihívások elé állítunk
 • MCP vizsgáidat álljuk
 • tanfolyamok
 • konferenciák

Juttatások

A következõ dolgokra biztosan számíthatsz. De eléggé rugalmasak vagyunk, ezért nyitottak vagyunk bármi másra is.

 • az eredményeiddel harmonizáló fizetés
 • elõléptetés esetén vagy évente fizetésemelés
 • MCP vizsgák, tanfolyamok, konferenciák
 • célprémiumok
 • a lehetőségekhez mérten rugalmas munkaidő és szabadság
 • ritka kivételektől eltekintve túlóramentesség
 • támogató, rugalmas csapat

Karrier lehetõségek

Ha a teljesítményed megfelelõ, akkor akár évente elõrébb léphetsz a karrierlétrán. Kivételes eredmények esetén még gyorsabban.

Karrierlétra:

 1. fejlesztõ gyakornok
 2. junior fejlesztõ, MCP, 1++ év gyakorlat
 3. expert fejlesztõ, MCTS, 2++ év gyakorlat
 4. senior fejlesztõ, MCPD, 3++ év gyakorlat
 5. vezetõ fejlesztõ, tervező, 4++ év gyakorlat
 6. projekt vezetõ, 5++ év gyakorlat
 7. középvezetõ, 6++ év gyakorlat

Hogyan tudsz jelentkezni?

Ha szeretsz új dolgokat tanulni, megbízható, lelkes, pontos, precíz, eredményorientált vagy, önállóan meg tudsz oldani problémákat, nem jelent gondot angol nyelven tanulnod és vizsgáznod, vannak felsőfokú informatikai tanulmányaid, és szeretnél Microsoft szakértõvé válni a szoftverfejlesztés területén, akkor küldj egy fényképes CV-t, és maximum egy oldalban írd le, milyen elképzeléseid vannak mindezzel kapcsolatban.

Ha nem lehet rád számítani, nem vagy nyitott a tanulásra vagy nem tudsz önállóan is dolgozni, akkor inkább ne jelentkezz, mert valószínûleg nem fogunk tudni együttmûködni.

A tárgy mezõbe írd bele: „{a neved}: MCP szeretnék lenni”. A jelentkezésed mindenképpen tartalmazza a telefonszámod, a skype vagy gtalk neved és az e-mail címed, ahol el tudunk érni.

Ide várjuk a jelentkezésedet: info{kukac}nexio{pont}hu

Nexio Kft. - 1068 Budapest, Benczúr u. 15. - info{kukac}nexio{pont}hu - Minden jog fenntartva.